Presentasjonsteknikk: Hvordan de små ting kan skape store endringer.

Kurs i presentasjonsteknikk // Kurs og foredrag i retorikk og presentasjonsteknikk // RetoRingdal

Å lære seg presentasjonsteknikk handler om å gjøre DEG litt bedre, å gjøre DEG litt tryggere – og å gjøre dine tanker lettere å forstå for dem som hører på.

Mange tror at det å lære seg å presentere handler om å gjøre taleren til en annen, til en merkelig karikatur av en selv.

Man kunne kanskje drømme om å bli en slags Barack Obama, eller en eller annen stor orator. Nei, det er heldigvis enklere enn som så. Du skal bli en bedre utgave av deg selv. Det er en forslitt klisjé, men å bli en bedre utgave av seg selv handler om å snakke med den stemmen du har, men kanskje jobbe litt med tempo og rytme. Det handler om å stå der med den kroppen du har, men kanskje roe ned de største og voldsomste armbevegelsene.

Kurs i presentasjonsteknikk

På kurs i presentasjonsteknikk lærer du å bli kjent med deg selv, kjenne igjen når du er god, evne å håndtere den nervøsiteten som rammer alle som snakker i forsamlinger.

Å snakke er som å danse; å tale handler om rytme, temposkift og å sette kropp og stemme til ordene. På våre kurs har vi det gøy, ingen presses – alle lærer nye sider ved seg selv.

Lær om argumenter og appeller

I tillegg til den rene teknikken, lærer du også om argumenter, ulike typer av appeller og hvordan du belegger dine argumenter med bevis. For beviser er også viktig. Hvis du hevder at du har rett, hvis du vil selge noe, hvis du vil få med deg folk, så må du finne de retoriske bevisene som sikrer at ditt publikum heier på deg – og blir med på dine tanker.

RetoRingdal kjører kurs i mai hvert år i Italia – og gir kurs og opplæring for bedrifter og organisasjoner her hjemme på bestilling.

SE VÅR KURSKALENDER

Slide

RETORINGDAL AS, FURUBRÅTVEIEN, OSLO, NORWAY, RINGDAL@RETORINGDAL.NO