Kurs og foredrag // RetoRingdal - Kjell Terje Ringdal
Slide

KURS OG FOREDRAG

Bli bedre til å snakke foran forsamlinger. Finn argumentene som gir deg gjennomslag. Lær deg oppskriften på effektive tekster og taler som begeistrer.

KURS OG FOREDRAG INNEN MOTIVASJON, OVERBEVISNING, PRESENTASJONSTEKNIKK OG RETORIKK

Med våre kurs og foredrag vil du merke en kraftig forbedring av din innsikt om hva som overbeviser – og hvordan du selv kan bli en enda bedre utgave av deg selv. Tilbudet passer både for de erfarne og de som trenger starthjelp.


KURS I RETORIKK

Vil du bli en bedre kommunikatør? RetoRingdal holder kurs for næringsliv og offentlig sektor som gjør deltakere trygge foran et publikum og lærer kunsten å overbevise.

Les mer om kurs i retorikk →

FOREDRAG OM RETORIKK

RetoRingdal holder foredrag om retorikk, kommunikasjon og formidling for selskaper og organisasjoner. Foredragene passer for både privat og offentlig sektor. 

Les mer om foredrag om retorikk →


Kurs og foredrag innen motivasjon, overbevisning, presentasjonsteknikk og retorikk // RetoRingdal

Hvem passer kursene og foredragene for?

Uansett om du er leder, holder presentasjoner, skriver – eller du ønsker å bli bedre på kommunikasjon på hjemmebane – vil du ha glede av vårt tilbud.

I dag har vi Norges største selskaper i offentlig sektor og i næringslivet på kundelisten. Deltakere spenner fra medarbeidere og frilansere til daglig leder.

Slide

RETORINGDAL AS, FURUBRÅTVEIEN, OSLO, NORWAY, RINGDAL@RETORINGDAL.NO