Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal // RetoRingdal

Kjell Terje Ringdal har mastergrad i retorikk fra Aarhus Universitet og bachelor i media- og samfunnsfag fra Universitetet i Stavanger, samt Idrettshøyskolen i Sønderborg, Danmark. Han har lang erfaring fra store kommunikasjonsoppgaver for norske og internasjonale oppdragsgivere.

Han har jobbet med å eksportere Peer Gynt til New York, han har markedsført Oslo i Kina, han har rådgitt regjeringsmedlemmer, stortingsrepresentanter, jobbet for Statoil, departementer, organisasjoner, Telenor, idrettsstjerner, kunstnere og forfattere, tv-aksjoner og mye mer.

Han har blitt beskyldt for å ha skrevet bokserien ”Kongepudler”, og han var ansvarlig for å markere nasjonens inntog i det nye årtusen. Han er i dag ass. professor i retorikk på Høyskolen Kristiania, i tillegg til å være forfatter og grunder av RetoRingdal.

Kjell Terje er en hyppig brukt foredragsholder og har i mange år vært en aktiv samfunnskommentator. Han har spisskompetanse på PR, amerikansk og norsk politikk, retorikk, strategier og metoder knyttet til språk og overbevisning. Siden 2000 har han vært leder for de årlige Washingtonseminarene (www.washingtonseminar.no), som har samlet norske toppolitikere og journalister i USA.

Slide

RETORINGDAL AS, FURUBRÅTVEIEN, OSLO, NORWAY, RINGDAL@RETORINGDAL.NO